Cina 3D pop up kertas ngukir bodas originalitas beo handwork salam kartu kado ngaropéa pabrik jeung suppliers | Jiujv

3D pop up kertas ngukir bodas originalitas beo handwork salam kartu kado ngaropéa

Pondok Description:

Hayang hiji Poé Merry mun leuwih dipikacinta usum liburan ieu kalayan kartu kasinugrahan ti PaperSpritiz!

Sku No.:G2075C

Beurat: The pop up kartu is37g.

Ukuran: 5.1 * 6.1

Bahan : Paper

kuantitas: Hiji geulis pop up kartu jeung amplop mutiara hiji emas

MOQ borongan: 100PCS

Ngaropea MOQ: 100PCS (nambahkeun logo atawa percetakan téks)

♠ Hayu urang profésional desainer pitulung anjeun nyieun desain kartu custom keur naon kali, acara. kartu custom pop-up ieu pasti bakal reueus pisan konsumén anjeun!


jéntré produk

Tags produk

Wilujeng sumping di buka ramatloka urang,  PaperSpiritz  bakal mitra pangalusna anjeun milih.

Kauntungan urang

1) Dina raraga uninga ngeunaan parusahaan urang jeung produk urang hadé, sampel bebas nyaéta sadia

2) Leuwih ti 300 rupa pop up kartu béda di stock .You bisa manggihan nanaon rék.

3) Hiji design departemén unggulan jeung 7 bakat. OEM téh kacida wilujeng sumping

4) inventory ample nyandak urang kana ngajamin pangiriman dina tilu dinten

waktos pengiriman barang

tujuan ningalikeun ku Air ku Laut
Amérika Kalér 3-4 poé 5-7 poé 22-28 poé
Amérika Kidul 4-6 poé 5-7 poé 25-30 poé
Eropa 3-4 poé 4-6 poé 17-25 poé
Oséania 3-4 poé 4-6 poé 18-22 poé
Asia 3-4 poé 4-6 poé 15-20 poé
Timur Tengah 3-4 poé 5-7 poé 20-25 poé
Aprika 4-6 poé 9-12 poé 50-60 poé

Waktos prosés

kuantitas waktu
100 PCS 1-3 poé gawé
500 PCS 5-7 poé gawé
1000 PCS 9-12 poé gawé

♦ Urang daék babagi sagala pikiran anjeun!

ngaropea Prosés 

1. Nepikeun urutan  Anjeun nempatkeun hiji urutan ku ngirimkeun ide anjeun, gambar atawa video via email. Pamendak anjeun bakal nyadiakeun desainer nu inpo nu diperlukeun pikeun nyieun rarancang custom anjeun gé bogoh. Mangga jadi sakumaha detil-gancang. Informasi leuwih Anjeun bagikeun, anu gampang eta bakal pikeun desainer Anjeun pikeun moto katingal anjeun hoping keur.

2. Jieun pambayaran  pembayaran FULL ti fee design anu diperlukeun saméméh ngolah urutan Anjeun. Perhatikeun yén kana mayar, pembayaran pinuh anjeun janten non-refundable. Mangga kirimkeun kabeh pangmayaran liwat PayPal atanapi jaminan Trade.

3. urutan konfirmasi  Sakali urutan anjeun dikintunkeun sarta pembayaran Anjeun geus rengse, desainer bakal nyieun sawangan desain diusulkeun Anjeun. Sawangan bakal emailed ka anjeun pas eta geus siap.

4. desain persetujuan  Sakali geus taliti reviewed sagala aspek rarancang jeung aran anjeun 100% senang jeung eta, urang baris ngamimitian lakukeun sampel. Sakali sampel mangrupakeun siap, urang bakal nyandak poto atawa video ka anjeun pikeun konfirmasi saméméh ongkos. biaya pengiriman barang kudu dibayar ku anjeun).

5. Taliwang

Urang bakal sampel pangiriman ka anjeun sanggeus meunang persetujuan Anjeun


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !