Tim kami

Shanghai Jiujv Budaya Komunikasi Co., Ltd. mangrupakeun lembaga kado profésional dina aktipitas Desain sarta ngahasilkeun pop up produksi kartu. Leuwih ti 300 rupa pop up kartu di stock na hiji departemén design unggulan jeung 7 bakat. Jiangsu, Zhejiang jeung Shanghai gaduh 4 pabrik, 10 laser mesin ukiran, 15 diimpor mesin nyirian jeung 300 pagawe manual alus teuing. Shanghai mahasiswa kota kuliah magang basa latihan, hiji tim badag tina désainer struktur modeling, kalawan ratusan patén-patén produk desain; Produk dijual luar negeri, inventory pangiriman gancang panggedena Asia, tilu taun padeukeut sahiji jawara platform e-commerce jualan opat panggedena di dunya.

maca deui
nempo sadaya
WhatsApp Online Chat !