China 3d pop munggah kertas ngukir putih asli parrot handwork Salam kertu bingkisan selaras manufaktur lan supplier | Jiujv

3d pop munggah kertas ngukir putih asli parrot handwork Salam kertu bingkisan selaras

Short Description:

Pengin Day Merry kanggo tresna gedhe-gedhe mangsa liburan karo SIM Gift saka PaperSpritiz!

SKU No.:G2075C

Bobot: Pop munggah kertu is37g.

Size: 5.1 * 6.1

Material : Paper

Quantity: One ayu pop munggah kertu karo envelope Pearl siji emas

MOQ Grosir: 100PCS

Ngatur MOQ: 100PCS (nambah logo utawa printing teks)

♠ Ayo kita profesional Desainer bantuan kanggo nggawe designs kertu adat kanggo maksud apa kesempatan, acara. SIM adat pop-up iki bakal temtunipun nggumunake pelanggan!


Detail produk

Tags Product

Sambutan kanggo ngunjungi situs web kita,  PaperSpiritz  bakal partner paling sampeyan milih.

Advantage kita

1) Supaya ngerti bab kita perusahaan lan produk kita luwih, sampel free cumawis

2) Luwih saka 300 jinis pop munggah SIM beda ing Simpenan .Sampeyan bisa nemokake apa pengin.

3) Lan desain departemen banget karo 7 talents. OEM punika Highly sambutan

4) persediaan akeh mbisakake kita kanggo njamin layang ing telung dina

wektu Shipping

panggonan EXPRESS Miturut Air Miturut Sea
Amerika Utara 3-4 dina 5-7 dina 22-28 dina
Amérika Kidul 4-6 dina 5-7 dina 25-30 dina
Eropah 3-4 dina 4-6 dina 17-25 dina
Oceania 3-4 dina 4-6 dina 18-22 dina
Asia 3-4 dina 4-6 dina 15-20 dina
Timur tengah 3-4 dina 5-7 dina 20-25 dina
Afrika 4-6 dina 9-12 dina 50-60 dina

wektu Lead

Quantity wektu
100 pcs 1-3 dina apa
500 pcs 5-7 apa dina
1000 PC 9-12 apa dina

♦ We cumadhang kanggo nuduhake kabeh pikirane!

ngatur Proses 

1. NGIRIM ORDER  Sampeyan mesen dening ngajokake gagasan, gambar utawa video liwat email. Gagasan bakal nyedhiyani Desainer informasi perlu kanggo nggawe desain adat sampeyan bakal tresna. Mangga dadi rinci minangka bisa. Informasi liyane sing nuduhake, sing luwih gampang bakal kanggo desainer kanggo nangkep dipikir sing wus kanggo.

2. MAKE PAYMENT  PAYMENT FULL ragad desain dibutuhake sadurunge proses ORDER Panjenengan. Elinga marang pembayaran, pintêr dadi non-refundable. Mangga ngirim kabeh pembayaran liwat PayPal utawa Assurance Trade.

3. Urutan Konfirmasi  Sawise supaya wis diajukake lan pembayaran wis rampung, Desainer bakal nggawe pratayang desain ngajokaken Panjenengan. Pratayang bakal dikirim menyang sampeyan sanalika iku siap.

4. DESIGN PANGESAHAN  Sawise sampeyan wis kasebut kanthi teliti, dideleng kabèh aspèk desain lan aran sing 100% seneng karo iku, kita bakal miwiti mengkono sampel. Sawise sampel siap, kita bakal njupuk foto utawa video kanggo sampeyan kanggo konfirmasi sadurunge kapal. biaya kapal kudu mbayar).

5. Delivery

Kita bakal conto layang kanggo sampeyan sawise njaluk persetujuan Panjenengan


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !