Team kita

Shanghai Jiujv Budaya Komunikasi Co, Ltd. iku lembaga hadiah profesional melu desain lan gawé pop munggah produksi SIM. Luwih saka 300 jinis pop munggah SIM ing Simpenan lan departemen desain banget karo 7 talents. Jiangsu, zhejiang lan Shanghai duwe 4 pabrik, 10 laser mesin engraving, 15 diimpor mesin menehi lan 300 buruh banget manual. Shanghai siswa kotamadya College internship basa latihan, tim gedhe saka perancang struktur modeling, karo atusan paten produk desain; Products didol jaban rangkah, persediaan layang kanthi cepet paling gedhé Asia kang, telung taun consecutive juara platform e-commerce sales papat paling gedhé ing donya.

maca liyane
ndeleng kabeh
WhatsApp Online Chat !